den fderale regjeringen, inkludert intelligens samfunnet,

Spion agenturer nekter NSA utnyttet ‘Heartbleed’ bug

canada goose norge forhandler intelligens byrer sa p fredag ??verken det nasjonale sikkerhetsbyret eller noen annen del av regjeringen kunne vre oppmerksom fr denne mneden av feilen, nekte en rapport som spionen byret utnyttet sviktet i stor grad houston brukte webkrypteringsteknologi for samle intelligens. canada goose norge forhandler

Det hvite hus, NSA og Office of Director of National Intelligence utgitt uttalelser etter Bloomberg rapporterte at NSA var oppmerksom p feilen i minst to r og utnyttet den for f tak i passord og annen grunnleggende informasjon som ble brukt i hackingsoperasjoner. Bloomberg-rapporten sitert to unavngivne kilder som sa det var kjent med saken.

canada goose i norge at NSA eller noen annen del av regjeringen var klar over at kokosuksia kalt Heartbleed srbarhet fr april 2014 er galt, sa vitskriveren, White House National Security Council, Caitlin Hayden i en uttalelse. canada goose i norge

canada goose importr norge administrasjon tar serist sitt ansvar for opprettholde en pen, interoperabel og sikker Internett, sa Hayden. canada goose importr norge

canada goose outlet norge Bloomberg var ikke umiddelbart tilgjengelig for kommentere. Homeland Security Department for gi rd til bedrifter p tirsdag for se p serverne sine for se om de brukte offisielle srbare versjoner av Googles store nettbutikkomtale, mye brukt programvare som kalles OpenSSL. canada goose outlet norge

canada goose salg OpenSSL brukes til kryptere e-post og annen kommunikasjon og for beskytte nettstedene til store Internett-selskaper, inkludert Facebook Inc, Google Inc og Yahoo Inc. Feilmeldingen, avslrt mandag, tillater hackere stjele data uten spor. canada goose salg

canada goose norge nettbutikk ekte NSA-talskvinne this https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge Vanee Vines sa i en egen uttalelse: var ikke klar over det nylig identifiserte srbarheten i OpenSSL, den skalte Heartbleed srbarheten, til den ble offentliggjort i en privat sektor-sikkerhetsrapport. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke Hayden sa at den fderale regjeringen stoler p OpenSSL for beskytte personvernet til brukere av offentlige nettsider og andre onlinetjenester. den fderale regjeringen, inkludert intelligens samfunnet, hadde oppdaget dette srbarheten fr i forrige uke, ville det ha vrt offentliggjort for samfunnet ansvarlig for openSSL, Hayden lagt til. byrer oppdager et nytt srbarhet i kommersiell og pen kildekode-programvare, er i den nasjonale interesse ansvarlig avslre srbarheten i stedet for holde det for en underskende eller etterretningsforml. Slike srbarheter er kjent som feil fordi programvareutviklerne har hatt null dager fikse dem. canada goose jakke

canada goose jakke oslo I desember ble et rdgivende panel for fem medlemmer samlet for gjennomg elektronisk overvkingspolitikk oppfordret Vitenskapshuset til begrense bruken av ukjente feil og stoppe underkrypteringskrypteringsstandarder. Panelet omfattet tidligere White House cybersikkerhetsrdgiver Richard Clarke. canada goose jakke oslo

canada goose billig I slutten av februar sa en senior White House-tjenestemann at Obama-administrasjonen var studere begge problemene intensivt. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk Administrasjonserklringene utgitt fredag ??bekreftet at anmeldelsen legit allerede hadde en interagency-prosess for avgjre nr du skal dele srbarheter i en sak til sak for meg. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge Allerede fr Snowden-fremveksten, sa tidligere embetsmenn, inkludert Clarke, Reuters at offensiv og spionert overvei hadde dominert i NSA, og forrsaket at den holdt tilbake med informasjon i stedet for advare offentligheten om nye feil canada goose norge.

Related News

Leave Your Comment